Cijene goriva u Crnoj Gori bez promjena, jeftinije lož ulje

Bez autora
Dec 19 2011

U narednih 15 dana, u Crnoj Gori, važiće nepromijenjene cijene goriva, jedino će lož ulje biti jeftinije za tri centa. Litar eurosupera BMB 98 koštaće 1,32 eura, eurosupera BMB 95 1,29 eura, a litar eurodizela 1,29 eura. Neće se mijenjati ni cijena eurodizela, koji se koristi za komercijalne svrhe i iznosiće 1,06 eura, a litar lož ulja koštaće 0,97 eura, što je ejftinije za tri centa od dosadašnje cijene. Shodno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, sljedeći obračun će se raditi za 15 dana.

Cijene goriva u Crnoj Gori bez promjena, jeftinije lož uljeU narednih 15 dana, u Crnoj Gori,  važiće nepromijenjene cijene goriva, jedino će lož ulje biti jeftinije za tri centa, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

Litar eurosupera BMB 98 koštaće 1,32 eura, eurosupera BMB 95 1,29 eura, a litar eurodizela 1,29 eura.

Neće se mijenjati ni cijena eurodizela, koji se koristi za komercijalne svrhe i iznosiće 1,06 eura, a litar lož ulja koštaće 0,97 eura, što je ejftinije za tri centa od dosadašnje cijene.

Shodno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, sljedeći obračun će se raditi za 15 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik